Waarom de Nokia 6303i?

NOK_6303i_grijs_front_530x530pxIn de wereld van de telefoons is het merk Nokia zeker niet meer weg te denken. De mobiele telefoons werden vroeger ook wel eens koelkasten genoemd. Van die grote telefoons, ook Nokia bracht zulke telefoons uit. Tegenwoordig moet Nokia natuurlijk weer met de tijd mee gaan en komt ook Nokia met een nieuwe telefoon: Nokia 6303i. Maar waarom is deze mobiele telefoon nu de juiste keuze voor u? En kan Zakelijke-Deals.nl u wellicht helpen met onze kortingen, aanbiedingen en inderdaad: onze zakelijke deals!

Nokia 6303i en de introductie
De Nokia gaat als merk van een mobiele telefoon nog steeds niet mee met de tradities en modes van een groot beeldscherm, ook wel touchscreen genoemd. Nee, in tegen deel. Nokia blijft bij het eigen vertrouwde model. Een duidelijk toetsenbord en een leuk schermpje met verschillende ingebouwde opties. Een prima telefoon dus!

Nokia 6303i en Zakelijke-Deals.nl
Ook de Nokia 6303i is op Zakelijke-Deals.nl te vinden in het overzicht dat wij u bieden. Daarom is de Nokia 6303i ook via Zakelijke-Deals.nl goedkoper te verkrijgen. Pak wellicht vandaag nog uw kans en zie en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen wat betreft de Nokia 6303i. Via ons kunt u bij KPN heel voordelig en slim starten. Hoe zit onze aanbieding in elkaar? Sluit vandaag nog twee abonnementen af bij KPN, dus twee abonnementen voor twee telefoons Nokia 6303i. En dan krijgt u maar liefst twee prachtige laptops helemaal gratis erbij als cadeau!

nokia_6303i_acer_kpn_AO_landingStart slim, neem 2 abonnementen en krijg gratis 2 laptops kado.

Kosten abonnementen:
2x KPN BedrijfsFlexibel + 2x Pocket Internet Start
Contractsduur: 24 maanden
Kosten: 2x